tips | in de media | vacatures | algemene voorwaarden | privacy policy | disclaimer
   


 
Al 15 jaar webdesign voor een betaalbare prijs...             
Home Over ons Diensten Nieuws Werkwijze Tarieven Portfolio Klantervaringen Offerte Support Contact

Werkwijze

1. Oriëntatie / kennismaking

Via e-mail of via een oriënterend gesprek wordt er gekeken wat uw wensen zijn, wij proberen met u mee te denken naar passende en vooral betaalbare oplossingen hiervoor. Ook kunnen wij u informeren over eventuele aanvullende mogelijkheden. U kunt uw wensenlijstje ook per e-mail naar ons sturen.

2. Offerte

Aan de hand van uw wensen wordt er vervolgens een passende offerte gemaakt met een vaste prijs, zo weet u vooraf precies wat het u gaat kosten en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan, dat is wel zo prettig.

3. Goedkeuring

Bij goedkeuring van de offerte, dient u het benodigde materiaal aan te leveren, zodat wij kunnen beginnen met de werkzaamheden.

4. Uitvoering

Tijdens de uitvoering van uw opdracht krijgt u diverse keren de vorderingen te zien.
Op die manier ben u er volledig bij betrokken en kunt u tussentijds uw reactie geven, zodat het uiteindelijk een website wordt die geheel naar wens is.

5. Testfase / Oplevering

Nadat de website gereed is, wordt deze uitvoerig getest en zal deze vervolgens op uw domeinnaam geplaatst worden.
De website wordt bij diverse zoekmachines aangemeld en zijn er diverse mogelijkheden om uw website onder de aandacht te brengen.

6. Onderhoud

Na de oplevering laten wij u niet aan uw lot over. Het up-to-date houden van uw website is net zo belangrijk. Wijzigingen en/of aanvullingen kunt u op ieder gewenst moment aan ons doorgeven, waarna wij die vaak nog dezelfde werkdag op uw website plaatsen.

Een compleet nieuwe website of uw bestaande website up-to-date maken?Tijdens kantoortijden streven wij ernaar om binnen een paar uur een passende offerte voor u te maken.
Waarom voor Nederlink kiezen?

Kleine werkzaamheden meestal dezelfde dag uitgevoerd
Geen onderhoudscontracten,
u zit dus nergens aan vast
Snel antwoord op uw e-mail
Betaalbare tarieven
Zeer veel tevreden klanten
15 jaar ervaring
Klantervaring

'Sinds ongeveer twee maanden is mijn onlinereisboekenwinkel in de lucht. Daar is een voorbereiding van zeker een half jaar aan vooraf gegaan waarin Nederlink mij heeft ondersteund bij het opzetten en i...' lees verder >>

(H. van Doorn - Reizen op Papier)

Meer klantervaringen >>

 
 
 
© 2000-2015 Nederlink Webdesign - Alle rechten voorbehouden