tips | vacatures | algemene voorwaarden | privacy policy | disclaimer
   


 
Al 14 jaar webdesign voor een betaalbare prijs...             
Home Over ons Diensten Nieuws Werkwijze Tarieven Portfolio Klantervaringen Offerte Support Contact

Over ons

Historie
Nederlink is in 2000 door mij (Jouri Blom) als hobby opgericht, tijdens mijn opleiding tot applicatiebeheerder. Na werkzaam geweest te zijn in de computerbusiness ben ik in 2005 fulltime verder gegaan met mijn webdesign bedrijf en is dit uitgegroeid tot een goedlopend webdesign bureau met inmiddels jarenlange ervaring.

Nederlink webdesign
Wij houden ons in hoofdzaak bezig met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van uiteenlopende soorten websites. Door de jarenlange ervaring met diverse technieken, kunnen wij naast eenvoudige websites ook uitgebreide internet toepassingen ontwikkelen. Daarnaast bieden wij een groot aantal aanvullende diensten, om u als klant een totaaloplossing te kunnen bieden. Wat denkt u van een online reclame campagne of een maandelijkse nieuwsbrief naar uw klanten.

Visie
Er zijn veel webdesign bureaus in Nederland. Wij proberen ons te onderscheiden door voor een betaalbare prijs, kwaliteit te leveren, die volledig aan de wensen voldoet. Maar dat niet alleen, door onze flexibiliteit, het persoonlijke contact, snelheid en de service die wij heel belangrijk vinden, maken wij betaalbare en doelgerichte oplossingen die het best bij uw organisatie en uw wensenpakket passen. Afspraak is afspraak, dus vooraf wordt vastgelegd wat de wensen zijn en wat de planning is, wij doen onze uiterste best om binnen die planning te blijven, zodat uw opdracht op tijd en vooral naar wens wordt opgeleverd.

Technieken
Misschien zeggen deze woorden u niks, maar voor de technici onder ons, wij werken o.a. met HTML, CSS, Javascript, PHP,  mySQL, Wordpress, etc.

 

Meer informatie, offerte aanvragen?

Vraag HIER een vrijblijvende offerte aan.

Tijdens kantoortijden streven wij ernaar om binnen een paar uur een passende offerte voor u te maken.
Klantervaring

Nederlink is een bijzonder prettige partij om mee samen te werken...altijd snel, accuraat en proactief meedenken. Wat een professional!... lees verder >>

(M. Scholten - Bagels & Beans)

Meer klantervaringen >>

Portfolio

Meer portfolio >>

 
 
 
© 2000-2014 Nederlink Webdesign - Alle rechten voorbehouden