tips | in de media | vacatures | algemene voorwaarden | privacy policy | disclaimer
   


 
15 jaar webdesign voor een betaalbare prijs...             
Home Over ons Diensten Nieuws Werkwijze Tarieven Portfolio Klantervaringen Offerte Support Contact

Over ons

Historie
Nederlink is in 2000 door mij (Jouri Blom) als opgericht, tijdens mijn opleiding tot ICT beheerder.
Na werkzaam geweest te zijn in de computerbusiness ben ik in 2005 fulltime verder gegaan met mijn webdesign bedrijf en is dit uitgegroeid tot een goedlopend webdesign bureau met inmiddels jarenlange ervaring.

Nederlink webdesign
Wij houden ons in hoofdzaak bezig met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van uiteenlopende soorten websites. Door de jarenlange ervaring met diverse technieken, kunnen wij naast eenvoudige websites ook uitgebreide internet toepassingen ontwikkelen. Daarnaast bieden wij een groot aantal aanvullende diensten, om u als klant een totaaloplossing te kunnen bieden. Wat denkt u van een online reclame campagne of een maandelijkse nieuwsbrief naar uw klanten.

Visie
Er zijn veel webdesign bureaus in Nederland. Wij proberen ons te onderscheiden door voor een betaalbare prijs, kwaliteit te leveren, die volledig aan de wensen voldoet. Maar dat niet alleen, door onze flexibiliteit, het persoonlijke contact, snelheid en de service die wij heel belangrijk vinden, maken wij betaalbare en doelgerichte oplossingen die het best bij uw organisatie en uw wensenpakket passen. Afspraak is afspraak, dus vooraf wordt vastgelegd wat de wensen zijn en wat de planning is, wij doen onze uiterste best om binnen die planning te blijven, zodat uw opdracht op tijd en vooral naar wens wordt opgeleverd.

Technieken
Misschien zeggen deze woorden u niks, maar voor de technici onder ons, wij werken o.a. met HTML, CSS, Javascript, PHP,  mySQL, Wordpress, etc.

 

Een compleet nieuwe website of uw bestaande website up-to-date maken?Tijdens kantoortijden streven wij ernaar om binnen een paar uur een passende offerte voor u te maken.
Waarom voor Nederlink kiezen?

Kleine werkzaamheden meestal dezelfde dag uitgevoerd
Geen onderhoudscontracten,
u zit dus nergens aan vast
Snel antwoord op uw e-mail
Betaalbare tarieven
Zeer veel tevreden klanten
15 jaar ervaring
Klantervaring

'Wat zouden we moeten zonder Jouri?!!...' lees verder >>

(F. Koeman - De Roedel)

Meer klantervaringen >>

 
 
 
© 2000-2015 Nederlink Webdesign - Alle rechten voorbehouden